Nationaal

REGISTRATIEPREMIE CADEAU!
JEEP® COMPASS

Tot €7.000 voordeel op onze Compass & Renegade stockwagens

Geniet bovendien van €750 registratiepremie bij aankoop van een Jeep Compass stockwagen en van €500 registratiepremie op een Jeep Renegade stockwagen in het deelnemend netwerk  (met uitzondering van Sport versies).

Kies de Jeep® die het best bij u past, krijg dankzij de registratiepremie tot € 7.750(1) korting op een ruime selectie nieuwe stockwagens en rij er meteen mee weg (onder voorwaarden):

  • Tot € 6.500(2) korting op Jeep® Renegade
  •  Tot € 7.750(1) korting op Jeep® Compass

 

(1) Aanbevolen catalogusprijs BTW incl. van een Jeep® Compass Downtown na aftrek van de Jeep-korting van € 2.500, de recyclagepremie van € 3.000 (3),  de stockpremie van € 1.500 (4) en de registratiebonus van 750€ (7).

(2) Aanbevolen catalogusprijs BTW incl. van een Jeep® Renegade Downtown na aftrek van de Jeep-korting van € 2.700, de recyclagepremie van € 2.300 (3),  de stockpremie van € 1.000 (4) en de registratiebonus van 500€ (7).

(3) De recyclagepremie is geldig bij aankoop van een Jeep Compass Downtown. Het is geldig voor het recyclen van uw voertuig en is gereserveerd voor particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam, staat op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet ten minste 7 jaar anciënniteit hebben en minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract.

(4) Korting geldig bij aankoop van een Compass Downtown uit stock. Het bedrag van het voordeel kan wijzigen in functie van de motorisatie en het aantal opties op de geselecteerde wagen. De lijst van in aanmerking komende stockwagens is beschikbaar bij uw erkende Jeep-verdeler. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

(5) De recyclagepremie is geldig bij aankoop van een Jeep Renegade Downtown. Het is geldig voor het recyclen van uw voertuig en is gereserveerd voor particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam, staat op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet ten minste 7 jaar anciënniteit hebben en minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract.

(6) Korting geldig bij aankoop van een Renegade Downtown uit stock. Het bedrag van het voordeel kan wijzigen in functie van de motorisatie en het aantal opties op de geselecteerde wagen. De lijst van in aanmerking komende stockwagens is beschikbaar bij uw erkende Jeep-verdeler. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

(7) Voordeel bij annkoop van een Jeep® Compass uit stock of een Jeep® Renegade uit stock met als voorwaarde dat deze ingeschreven word vóór 31/07/2019  (met uitzondering van de Sport versies) . De lijst van in aanmerking komende stockwagens is beschikbaar bij uw erkende Jeep-verdeler.

(1 t.e.m 7) Deze aanbiedingen zijn gereserveerd voor particuliere klanten en geldig in het deelnemende netwerk tussen 01/07/19 en 31/07/19. U vindt het deelnemende netwerk terug op www.jeep.be. V.U.: Yann Chabert. Adverteerder: FCA Belgium N.V., Jules Cockxstraat 12a – 1160 Brussel. RPR Brussel. KBO: 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Milieu-informatie [K.B. 19.03.04]: www.jeep.be. Niet-contractuele foto. De afgebeelde voertuigen komen niet overeen met de beschreven versies en prijzen.