Nieuwe Jeep® Wrangler 4xe

Gamma

Overzicht

Nieuwe Jeep® Wrangler 4xe

Plug-in Hybride
380 pk
3,5– 4,1 (l/100 km) / 22,1– 23,9 (kWh/100km)
4
79- 94 g/km
8 Versnellingen Automatisch

Details

De Nieuwe Jeep® Wrangler 4xe

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER 4XE PLUG-IN HYBRIDE

EVOLUTIE VAN EEN ICOON

De nieuwe Wrangler betreedt de 4xe Plug-In Hybride-wereld met een limited edition ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Jeep®.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Exterieur

EEN STIJLICOON

De exclusieve 4xe-badges, de blauwe profielstickers, nieuwe wiellijnen en hoogwaardige afwerkingen accentueren het karakter en de persoonlijkheid van de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride.

DE ESSENTIE VAN DE 4XE-WERELD

De eigenheid van de Jeep®Wrangler blijft onveranderd. Er is enkel een evolutie naar de 4xe-wereld. En dat merkt u (net als iedereen) aan de unieke en onmiskenbare stijldetails.

 

BADGE TRAIL RATED®

De Trail Rated®-badge kenmerkt de meest betrouwbare voertuigen met vierwielaandrijving in het Jeep®-gamma. De nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride kreeg eveneens deze prestigieuze onderscheiding en is voorzien van de iconische badge in de kenmerkende blauwe kleuren van de 4xe-wereld.

OPLAADKLEP

De elektrische oplaadklep aan de linkerkant van de wagen valt echt op bij de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride.

 

4XE-LOGO

De nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride heeft typische afwerkingen van de Jeep® 4xe-wereld. Elk detail is ontworpen om de iconische vormen te benadrukken. Een mooi voorbeeld is de speciale 4xe-badge met de blauwe afwerking.

 

JEEP® WRANGLER UNLIMITED-LOGO

Het Jeep® Wrangler Unlimited-logo kreeg ook het kenmerkende blauwe profiel van de 4xe-wereld. Nieuwe look, nieuwe doelen, nieuwe emoties!

 

RUBINCON-TREKHAAK

Rubicon heeft een nieuwe blauwe trekhaak achteraan*. Alweer een onderscheidend kenmerk van de 4xe-wereld.  

EEN AVONTUUR IN DE OPEN LUCHT

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride behoudt zijn avontuurlijke geest en gaat resoluut voor nieuwe buitenervaringen

NEERKLAPBARE VOORRUIT

De Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride behoudt alle iconische kenmerken van de Wrangler, zoals de gemakkelijk neerklapbare voorruit. In vergelijking met eerdere modellen kunt u de voorruit nu nog gemakkelijker neerklappen met minder schroeven.

 

VERWIJDERBAAR DAK EN DEUREN

Hardtop, softtop, geen top of de exclusieve Sky one-Touch™ Power Top? Met alle deuren of helemaal geen deuren? Aan boord van de Wrangler 4xe Plug-in Hybride geniet u van een echte openluchtervaring dankzij deze talrijke configuraties. En met het unieke scharnierstangsysteem van verschillende lengtes kunt u elk onderdeel snel en eenvoudig verwijderen.

NIEUW WIELONTWERP

De Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride heeft specifieke wielen die elke uitdaging in de stad of op off-roadpaden trotseren. De Rubicon wordt standaard geleverd met 32'' offroad-banden en 17'' velgen, terwijl de Sahara 18'' tweekleurige lichtmetalen velgen kreeg met Tech Grey-afwerking voor een elegantere en verfijndere look

 

18’’ GEPOLIJSTE LICHTMETALEN VELGEN MET TECH GRAY SPAKEN

Standaard op de Sahara

 17’’ TWEEKLEURIGE LICHTMETALEN VELGEN MET DIAMANTDETAILS

Standaard op de Rubicon

AUTHENTIEKE JEEP®-ACCESSOIRES

MOPAR®-ACCESSOIRES 

Elk avontuur vereist de juiste uitrusting. Personaliseer uw nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride met de accessoires van Mopar®

-    FIETSENDRAGER

-    MOTORKAPTEKENINF 1941

-    ZONNEKAP

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Interieur

HET ONNAVOLGBARE KARAKTER VAN WRANGLER

Het interieur van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride onderscheidt zich door zijn laadvermogen, comfort en een breed scala aan beschikbare bekledingsopties, geschikt voor elke stijl en behoefte.

ELK AVONTUUR IN STIJL

Aan boord van de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride verandert elke reis in een buitengewoon avontuur: verwarmde voorzetels en stuurwiel, gesatineerde hardware, ergonomische bedieningselementen, meer beenruimte voor de passagiers, comfortabele armleuningen en veel opbergruimte voor uw comfort en activiteiten, zelfs tijdens de zwaarste uitdagingen.

GERAFFINEERD EN ERGONOMISCH

De zetels van de Wrangler 4xe Plug-in Hybride Sahara zijn ontworpen om comfort te bieden tijdens uw alledaagse avonturen. Ze zijn verfijnd in elk detail en kregen lendensteunen en een stijlvolle zwarte stof.

 

GEDISTINGEERD EN ELEGANT

De ergonomische Heritage Tan-zetels geven de Sahara-editie een elegante en verfijnde uitstraling, ideaal voor de stadsjungle.

 

GERAFFINEERD EN ‘ONBETAALBAAR’

De nieuwe lederen zetels zijn voorzien van de Wrangler 4xe Sahara kregen contraststiksels en een opmerkelijke duurzaamheid.

 

GEDURFD EN VERFIJND

Het donker Saddle-leder, verfraaid met zichtbare getinte stiksels, verleent de Wrangler 4xe Plug-in Hybride Sahara een gedurfde, ongeëvenaarde look.

 

COMFORTABEL EN FUNCTIONEEL

Zwarte stof met contrasterende stiksels in Blue Surf voor de Wrangler 4xe Plug-in Hybride Rubicon: de beste keuze om de persoonlijkheid van het interieur uit te drukken.

 

BESLIST EN UITGELICHT

De zwarte lederen Blue Surf-bekleding met zichtbare stiksels geeft het sterke en assertieve karakter van Rubicon het beste weer.

 

UNIEK EN ONMISKENBAAR

De avontuurlijke persoonlijkheid van de Wrangler 4xe Plug-in Hybride Rubicon vertaalt zich in ergonomische Dark Saddle lederen stoelen met contraststiksels die een ongekend comfort bieden op de weg en offroad.

OPENLUCHT

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride is ontworpen om u te laten genieten van de buitenlucht. Kies de hardtop Freedom Top® met verwijderbare panelen of de Sunrider® softtop zonder scharnieren voor het beste uitzicht.

HANDGREPEN BINNENIN

De dashboardhandgreep en de handgrepen op de stijlen zijn ontworpen voor een rijstijl zonder deuren. Het zijn belangrijke kenmerken van de  Wrangler die zijn offroad-uitstraling perfect samenvatten.

 

AFSLUITBAAR COMPARTMENT

Aan boord van de Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride kunt u kleine waardevolle spullen opbergen in het handschoenenkastje en de compartimenten van de afsluitbare middenconsole. Hierin zitten ze beschermd, zelfs tijdens uw ritten in de buitenlucht.

 

WASBAAR INTERIEUR

Het interieur van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride is volledig wasbaar met aftappluggen zodat het water eruit kan stromen.

LAADVERMOGEN

Robuust, veelzijdig en met een royale laadcapaciteit van 533 liter in de 5-zitsopstelling! De nieuwe 4xe Plug-in Hybride Wrangler past zich aan uw levensstijl aan en begeleidt u in de stad én op uw offroad-avonturen.

ENKEL BAGAGECOMPARTIMENT

548 Liter Totaal Laadvolume

BAGAGECOMPARTIMENT EN ACHTERZETELS

718 Liter Totaal Laadvolume

AUTHENTIEKE JEEP®-ACCESSOIRES

MOPAR® ACCESSOIRES

Elk avontuur heeft de juiste uitrusting nodig. Pas uw nieuwe Wrangler 4xe Plug-In Hybrid aan met accessoires gemaakt door Mopar®.

-    KATZKIN LEDEREN ZETELS

-    ACHTERKLEP-TAFEL

-    GROEP VOOR LADINGBEHEER

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie

4XE TECHNOLOGY BINNEN HANDBEREIK

De nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybridetechnologie introduceert een reeks nieuwe 4xe-functies, zoals de Uconnect™ Infotainment Hybrid Pages, nieuwe rijparameters in het TFT-instrumentenpaneel en de speciale Uconnect™ Services.

7’’ DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride-instrumentenpaneel heeft een nieuw 7” TFT-scherm, dat op meer dan 100 verschillende manieren kan aangepast worden zodat u makkelijk en intuïtief informatie kunt aflezen over uw snelheid, het resterend bereik, de bandenspanning en meer.

 

E-COASTING

Dankzij het unieke E-Coasting-systeem kan de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride opladen tijdens het rijden. Eenmaal geactiveerd, is deze technologie in staat om de energie die wordt geproduceerd tijdens het remmen, vertragen en uitbollen te optimaliseren om de batterij automatisch op te laden.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Updates

ALPINE® PREMIUM GELUIDSSYSTEEM

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride levert een superieure geluidskwaliteit met zijn Alpine® Premium audiosysteem. Het is uitgerust met een 12-kanaalsversterker van 552 watt en negen luidsprekers, inclusief een subwoofer achteraan. Ontegensprekelijk een audiosysteem van topkwaliteit.

ZIE MEER, ZIE VERDER

De camera's aan de voor- en achterzijde van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride maken het manoeuvreren nog makkelijker. Deze hulpmiddelen maken elke beweging met uw wagen eenvoudig en houden rekening met blinde hoeken en obstakels in de buurt.

 

PARKVIEW® CAMERA

Deze onmisbare technologie maakt de meest gecompliceerde manoeuvres gemakkelijk. De Parkview® achteruitrijcamera heeft dynamische rasterlijnen die worden weergegeven op het touchscreen van het Uconnect™ NAV-infotainmentsysteem.

 

TRAILCAM CAMERA VOORAAN

Deze camera toont hoge-resolutiebeelden op het 8,4 "Uconnect™-scherm, van de weg waarop u rijdt. De vooraan gemonteerde TrailCam-camera is zelfreinigend en biedt een duidelijk zicht op de stadswegen en offroad-routes.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Uconnect™ Services

UCONNECT™ SERVICES

Het infotainmentsysteem werkt naadloos samen met de Uconnect™ Services* waarmee u op afstand met uw auto kunt communiceren via uw smartphone of smartwatch en de Jeep®-app.

MY eCHARGE

My eCharge is een pack dat speciaal is ontworpen om elk aspect van het opladen van de batterij gemakkelijk te maken. Zo helpt My easy charge u het dichtstbijzijnde laadstation te vinden, met de connectorspecificaties, openingstijden en beschikbaarheden. U krijgt ook toegang een overzicht van uw betalingen voor kosten in openbare oplaadstations, en u kunt uw oplaadgeschiedenis volgen met de Jeep®-app. Daarnaast kunt u dankzij My easyWallbox en My connected Wallbox communiceren met uw persoonlijke Wallbox via de Jeep®-app. Zo kunt u het opladen op afstand beheren en het laadvermogen moduleren.

MY REMOTE

Dankzij de Jeep®-app kunt u op afstand communiceren met de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. De functie ‘Zoek laadstations’ helpt u de dichtstbijzijnde openbare laadstations te vinden. U kunt ook steeds de deuren op afstand vergrendelen en ontgrendelen en de locatie van uw Jeep® opsporen en rechtstreeks met uw stemassistenten spreken.

 

MY ASSISTANT

Met het My Assistant-pack beschikt u 24/7 over een toegewijde assistent. Via de Jeep®-app kunt u het callcenter voor pechhulp bellen en contact opnemen met de klantendienst. En door op de speciale knop te drukken, kan de nieuwe 4xe Plug-in Hybride Wrangler het nationale alarmnummer** bellen.

Bij pech geeft het systeem automatisch de voertuigpositie en het chassisnummer door. En met voertuigstatusrapporten kunt u de gezondheidsstatus van de nieuwe 4xe Plug-in Hybride Wrangler controleren.

 

MY CAR

My Car biedt real-time informatie over uw 4xe Plug-in Hybride Wrangler op de Jeep®-app of het webportaal. Hierdoor blijft u op de hoogte, ontvangt u notificaties, bekijkt u de bandenspanning, de kilometerstand en het brandstof- en accuniveau.

 

MY ALERT

Met My Alert* kunt u uw Wrangler 4xe Plug-in Hybride ook op afstand bedienen. De Jeep®-app brengt u onmiddellijk op de hoogte van vermoedelijke diefstalpogingen. In geval van diefstal kunt u rechtstreeks contact opnemen met de operator van een speciaal servicecentrum. Na bevestiging van de diefstal en aangifte bij de politie, wordt het volgen van voertuigen geactiveerd en geeft het systeem de exacte locatie van de wagen door.

 

MY FLEET MANAGER

Deze functies werd speciaal ontworpen voor het beheer van geconnecteerde bedrijfswagenparken maar ook voor eigenaars van meerdere wagens, zoals gezinnen of verzamelaars. My Fleet Manager is het portaal waarmee u alle parameters van de voertuigen van uw wagenpark kunt beheren en monitoren. Deze service werkt eveneens op afstand en stelt u in staat om de activiteiten, de servicestatus en het onderhoud van elk voertuig te controleren.

UCONNECT™ SERVICES

Blijf verbonden met uw Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride dankzij de nieuwe Uconnect™ Services. Bezoek de speciale website voor alle nodige informatie.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Infotainment

VEILIG GECONNECTEERD

Met de nieuwe Jeep®Wrangler 4xe Plug-in Hybride kunt u uw smartphone veilig aansluiten en toch gefocust blijven op de weg.

ANDROID AUTO™

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride integreert de nieuwe Android Auto™-functies in zijn Uconnect™-infotainmentsysteem. Zo hebt u makkelijk en veilig toegang tot uw favoriete apps zoals Google Maps en YouTube Music via het aanraakscherm of de bedieningknoppen op het stuur.

*Android Auto™, Google Play en andere handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc

APPLE CARPLAY®

Met de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride blijft u verbonden met uw smartphone zonder afgeleid te worden tijdens het rijden. Het Uconnect™-infotainmentsysteem bevat nieuwe draadloze functies zoals Apple CarPlay®. Hiermee hebben iPhone-gebruikers toegang tot Apple Maps, berichten, telefoon en Apple Music via Siri-spraakopdrachten of het touchscreen van de radio. 

*CarPlay, iPhone en Siri zijn handelsmerken van Apple.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Veiligheid

KLAAR VOOR HET AVONTUUR

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride is uitgerust met meer dan 65 actieve en passieve veiligheidssystemen die uw dagelijkse ritten op de weg en uw offroad-avonturen ondersteunen.

AUTOMATISCHE GROOTLICHTEN

Het Full LED-systeem van de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride detecteert tegemoetkomende voertuigen en past de lichtbundel aan om verblinding te voorkomen.

SELEC-SPEED CONTROL

De combinatie van Hill-Ascent Control en Hill-Descent Control zorgt voor de Selec-Speed ​​Control. Het is het veiligheidssysteem waarmee de bestuurder een constante (lage) snelheid kan aanhouden bij het beklimmen of afdalen van heuvels, op rotsachtig en ruw terrein en op vele andere soorten offroad-paden. Met deze functie kan ESC het motorkoppel en de remdruk regelen, terwijl de vooraf ingestelde snelheid gehandhaafd blijft tijdens offroad-rijden.

 

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

De nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride is uitgerust met Adaptive Cruise Control met geïntegreerde Full Stop. Met dit systeem kunt u de snelheid van de cruise control instellen en tegelijkertijd een veilige afstand tot de voorligger aanhouden. Bovendien stopt de auto met de Full Stop-functie automatisch als een dreigend gevaar wordt gedetecteerd.

 

ACTIEVE VEILIGHEIDSSYSTEMEN

De Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride kan dankzij de verschillende sensoren en veiligheidssystemen autonoom de snelheid of afstand van andere voertuigen in de buurt monitoren, zelfs in ongunstige omstandigheden.

 

PARKEERSENSOREN ACHTERAAN EN DE PARKVIEW® ACHTERUITRIJCAMERA

Met de sensoren in de achterbumper van de nieuwe Wrangler 4xe kunt u dankzij een waarschuwingsgeluid obstakels detecteren en mogelijke gevaren vermijden tijdens parkeermanoeuvres.

Bovendien kunt u met de ParkView® achteruitrijcamera, met dynamische rasterlijnen op het touchscreen van het Uconnect™ NAV-infotainmentsysteem, de voertuigen en objecten zien die uw doorgang belemmeren.

 

BLIND SPOT MONITORING EN REAR CROSS PATH DETECTION

Aan boord van de Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride kunt u de omtrek rond het voertuig en dode hoeken bewaken. Zo kunt u makkelijk parkeren in ruimtes waar andere voertuigen het zicht bemoeilijken dankzij het Blind Spot Monitoring-systeem en Rear Cross Path Detection. Het eerste waarschuwt u voor een ander voertuig dat de dode hoek binnenkomt door middel van een waarschuwingslampje en een geluidssignaal, terwijl het tweede systeem voertuigen en objecten detecteert tijdens parkeermanoeuvres en de bestuurder waarschuwt via een waarschuwingslampje op de zijspiegels.

 

FORWARD COLLISION WARNING+

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride detecteert grote objecten of naderende voertuigen met een radar en videosensoren die de bestuurder waarschuwen met een waarschuwingsgeluid en -lampje of, zo nodig, door automatisch te remmen.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Capaciteiten

4XE: DE NIEUWE JEEP® 4x4

De elektrificatie verhoogt de prestaties van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride. Hij is krachtiger, efficiënter en levert extra opwindende prestaties.

SUPERIEURE PRESTATIES

PRESTATIES IN EVOLUTIE

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride pakt de nieuwe mobiliteitsuitdagingen aan maar behoudt wel de belangrijkste kenmerken die hem legendarisch maakten. De combinatie van de elektromotor en de turbobenzinemotor levert tot 380 pk met een koppel van 637 Nm, zelfs bij lage toerentallen.

 

RIJ IN FULL-IN ELECTRIC

DE NIEUWE WRANGLER-AANDRIJVING

De stap naar hybride van de Wrangler gaat gepaard met het behoud van de traditionele prestaties van Jeep® SUV’s, maar dan met een verbeterde efficiëntie. In de hybride modus liggen het verbruik en de uitstoot lager in vergelijking met verbrandingsmotoren. In full-electric modus kunt u zelfs meer dan 53 km* volledig autonoom afleggen, zonder CO2-uitstoot.

 

OPWINDENDENDE OFF-ROADCAPACITEIT

VERBLUFFEND VERMOGEN

Als nieuwe plug-in hybride behoudt de Wrangler niet gewoon zijn vertrouwde offroad-prestaties, nee, hij verbetert ze zelfs! Dankzij de elektromotor, die samenwerkt met de turbobenzinemotor, is hij nu in staat om zelfs bij lage toerentallen het maximale koppel te leveren, waardoor de Crawl Controle wordt verbeterd. De Wrangler 4xe valt ook op omdat hij een ​​compleet elektrische 4x4-aandrijving levert, zelfs in lage versnellingen.

DE AANDRIJVING VAN DE TOEKOMST

De compleet nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride trotseert elke uitdaging met zijn nieuwe 4xe hybride vierwielaandrijving, die tot 380 pk gecombineerd vermogen levert en in amper 6,4 seconden versnelt van 0 naar 100 km/u.

 

TRAIL RATED®

De compleet nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride brengt hulde aan de SUV-wereld met zijn uitstekende prestaties en de vertrouwde duurzaamheid van Jeep®. De Trail Rated®-badge is de enige Jeep®-badge die certificeert dat hij de tractietests heeft doorstaan ​​op onverharde wegen, op steile hellingen en op wegen die glad zijn gemaakt door water, modder of sneeuw.

HET TIJDPERK VAN DE PLUG-IN HYBRIDE

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride-motor valt op door zijn veelzijdigheid.

380 PK

BENZINEMOTOR

272 PK 2.0L Turbobenzinemotor AT8

De vooraan gemonteerde 2.0 turbobenzinemotor kan tot 272 pk (200 kW) vermogen leveren. Het maximale koppel bedraagt ​​400 Nm.

 

ELEKTROMOTOR

145 PK E-Motor

De gloednieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride kreeg een krachtige elektrische aandrijving. De elektromotor is vóór de transmissie geplaatst en kan een maximaal vermogen leveren tot 107 kW (145 pk) met een maximumkoppel van 245 Nm, zelfs bij lage motortoerentallen.*

*Gegevens hebben alleen betrekking op de P2-module

Brandstofverbruik van het Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid-gamma (l / 100 km): 3,5 - 4,1; CO 2-uitstoot (g/km): 79-94. Waarden goedgekeurd volgens de WLTP gewogen cyclusmeting / correlatiemethode, bijgewerkt tot 20/06/20. De waarden worden gegeven ter vergelijking.

HYBRIDE MODUS SELECTOR

Het Hybrid Mode Selector-systeem bevindt zich links van het stuur van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride en stelt u in staat de rijstijl te kiezen die het beste bij u past.

HYBRID MODUS

De hybride modus zorgt voor een gecombineerd gebruik van beide motoren.

 

FULL-ELECTRIC MODUS

De Electric modus zorgt ervoor dat u in alle stilte rijdt zonder C02-uitstoot met Full Electric 4x4-aandrijving.

 

E-SAVE MODUS

Met de E-Save-modus kan de batterij tijdens het rijden worden opgeladen, terwijl de aandrijving uitsluitend door de verbrandingsmotor wordt geleverd.

BELEEF DE 4X4 TURBOBENZINEVERSIE

De Jeep® Wrangler is ook beschikbaar met een  verbrandingsmotor: een krachtige 2.0L Turbobenzinemotor die tot 272 PK en een koppel van 400 Nm levert.

 

WAADVERMOGEN

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride is zelfs in staat om door waterlopen te rijden die uw off-roadpaden kruisen. Dankzij het verzegelde en beschermde batterijcompartiment kunt u rekenen op een waterwaadhoogte tot 762 mm.

 

8-TRAPSAUTOMAAT

De motoren van de Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride worden gecombineerd met de 8-traps automatische TorqueFlite-versnellingsbak, die de prestaties tijdens het rijden optimaliseert. Het gebruiksgemak, het hoge reactievermogen en de soepele rijstijl maken hem ideaal voor elk terrein.

 

SLEEPCAPACITEIT

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride past bij de meest dynamische en avontuurlijke levensstijlen. Met de trekinrichting achteraan kunt u makkelijk verschillende aanhangers vervoeren.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Nieuwe Jeep® Wrangler 4xe

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep® Wrangler 4xe
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies