Nieuwe Jeep® Compass 4xe

Gamma

Overzicht

Nieuwe Jeep® Compass 4xe

Plug-in Hybride
190/240 pk
1,9 - 2,0 l/100 km / 16,1 - 16,6 kWh/100 km
5
44- 47 g/km
6 Versnellingen Automatisch

Details

De Nieuwe Jeep® Compass 4xe

TECHNOLOGISCHE EVOLUTIE VOLGENS JEEP®

DE HYBRIDE SUV MET EEN GLOEDNIEUWE RIJERVARING

De nieuwe hybride vierwielaangedreven Compass 4xe maakt zijn feestelijk debuut met de 80th Anniversary edtion ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van Jeep®

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Exterieur

EEN MODERNERE LOOK

De Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride evolueert en pronkt vandaag met gedurfde nieuwe lijnen en een nog modernere en stijlvolle look.

GLOEDNIEUWE DETAILS

Nog stijlvoller, nog beslister, nog meer Jeep®! De nieuwe Compass 4xe Plug-in Hybride heeft een nooit eerder geziene voorkant met gespierde lijnen, die zijn robuustheid en kracht extra accentueren. Het iconische radiatorrooster met zeven sleuven doet de modernere lijngeving volledig tot zijn recht komen, terwijl de geheel nieuwe koplampen en voorbumpers bijdragen aan de opvallende look.

 

4XE DETAILS

De Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride benadrukt zijn kenmerkend design met unieke stijlvolle details, zoals het nieuwe chromen 4xe-logo op de achterklep. De gloednieuwe Compass-badge is omgeven door een iconische blauwe omtrek, als onmiskenbare signatuur van de 4xe-reeks.

LICHTMETALEN VELGEN

De nieuwe Compass 4xe Plug-in Hybride biedt een breed gamma aan lichtmetalen velgen, stuk voor stuk nieuw ontworpen en met exclusieve nieuwe vormen. Perfect voor elke stijl!

 

17" ALUMINIUM LICHTMETALEN VELGEN

Standard op de Trailhawk®

18" ALUMINIUM LICHTMETALEN VELGEN

Standard op de Limited

19 '' LICHTMETALEN VELGEN IN SATIN GREY

Standaard op S

AUTOMATISCHE KOFFERKLEP

Dankzij de techologie achter de handsfree elektrische kofferklep* kunt u de achterklep van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride openen en sluiten zonder uw handen te gebruiken. De sensoren onder de achterbumper worden geactiveerd met een simpele beweging van de voet. 

*niet compatibel met trekhaak

AUTHENTIEKE JEEP®-ACCESSOIRES

POWERED BY MOPAR®

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride kan worden tot het uiterste worden gepesonaliseerd met de Mopar®-accessoires. Ontdek ze allemaal.

-          EVBOX ELVI CONNECTED WALLBOX

-          BUITENSPIEGELKAPPEN

-          TELESCOPISCHE STEUN EN STAANDE FIETSDRAGER

-          AUTHENTIEKE JEEP® ACCESSOIRES

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Interieur

INNOVATIEF DESIGN

Het nieuwe interieur biedt een nieuwe stijlaanpak en focust op superieur comfort, meer ruimte en de allernieuwste technologie. Dit alles omgeven door een verfijnd en moderner design.

DASHBOARDDESIGN

NIEUWE UCONNECT™ INFOTAINMENTSYSTEEM

Het nieuwe intelligente Uconnect™-infotainmentsysteem komt voor het eerst in een Jeep® tevoorschijn uit het dashboard. Het meet 10.1’’ en is zo’n 30% groter dan de vorige generatie Uconnect™-radio's.

 

RUIMER INSTRUMENTENPANEEL

De gloednieuwe Compass 4xe Plug-in Hybride is de eerste Jeep® SUV met het nieuwe en exclusieve digitale instrumentenpaneel. Het digitale 10,25” Full HD-resolutiescherm heeft een actieve oppervlakte van 244 mm x 91 mm.

NIEUW STUURWIEL

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride heeft een nieuw stuurwiel, dat nog wendbaarder en ergonomischer is. Het heeft een opvallend verfijnde uitstraling in zwart techno-leder met opvallende fijne stiksels.

 

NIEUWE PRESTIGIEUZE AFWERKINGEN

Het nieuwe Jeep® Compass-dashboard valt op door zijn scherpe lijnen en hoogwaardige materialen. De nieuwe ventilatieopeningen met Nappa-lederen afwerking (vanaf de Limited-versie), onderstrepen het karakter en de elegantie van deze compacte SUV.

 

AUTHENTIEKE JEEP® STIJL

De Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride kreeg stijlvolle, verfijnde zetels met opvallende en unieke details, zoals de Diesel Grey-stiksels in het S-model.

MEER RUIMTE BESCHIKBAAR

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid beschikt over aanzienlijk meer opbergruimte en volume.

 

GROTERE OPBERGVAKKEN

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid biedt nog meer ruimte dankzij nieuwe opbergvakken achter de transmissie, in de middenconsole en onder de armsteunen. De opbergruimte is meer dan verdubbeld, van 2,8 l bij het vorige model tot 7,2 l nu. De perfecte capaciteit om te verzekeren dat u altijd alles bij de hand heeft.

AUTHENTIEKE JEEP®-ACCESSOIRES

POWERED BY MOPAR®

Verfraai het interieur van uw nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride met de Mopar®-accessoires.

-          ORGANIZER STAVEN

-          4XE VLOERMATTEN

-          OPBERGZAK

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie

EEN NIEUW NIVEAU VAN CONNECTIVITEIT

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride bereikt een ongekend connectiviteitsniveau met het nieuwe innovatieve en intelligente 10.1” Uconnect ™-infotainmentsysteem, het 10,25” digitale instrumentenpaneel en de exclusieve ”Hey Jeep®”-stemassistent.

HET NIEUWE 10.1" UCONNECT™ INFOTAINMENTSYSTEEM

Beter in elk opzicht! De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride is uitgerust met de nieuwste generatie van het intelligente Uconnect™-infotainmentsysteem met een groter scherm, een snellere processor en software-updates voor een verbeterde connectiviteit.

 

NIEUW INFOTAINMENTSYSTEEM

De nieuwe Uconnect™-radio valt echt op. Het nieuwe intelligente Uconnect™-infotainmentsysteem komt voor het eerst uit het dashboard en is voorzien van een nieuw scherm: een 10,1” ultra HD-scherm dat 30% groter is dan dat van de vorige generatie.

 

HET BEST ONTWIKKELDE BESTURINGSSYSTEEM TER WERELD

Het besturingssysteem aan boord van de nieuwe Jeep® Compass Plug-In Hybride is ontworpen om u sneller en makkelijker op uw bestemming te brengen. Nieuwe content en exclusieve functies brengen alle bedieningselementen binnen handbereik met meer intuïtieve mappenopdeling en reactieve aanraakbewegingen. Pas de interactieve schuifbalk aan met één veegbeweging, versleep apps en zet ze neer in de favorieten en scroll sneller en handiger door de pagina's.De nieuwe hoogwaardige processor is 5x sneller, waardoor spraakopdrachten vlot verlopen en de routeberekening vloeiender wordt.

 

GEEN KABELS, GEEN PROBLEEM

Met het intelligente Uconnect™-infotainmentsysteem kunt u nu nog eenvoudiger uw smartphone zonder kabels connecteren. Maak snel en makkelijk verbinding via Bluetooth en geniet van tal van draadloze mogelijkheden. Verbind tot twee smartphones tegelijkertijd en krijg toegang tot alle compatibele apps, zonder ooit een kabel te gebruiken.

 

HEY JEEP® STEMASSISTENT

Praat voortaan tegen uw Jeep® en… hij zal reageren. De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride is uitgerust met de Hey Jeep® spraakassistent die de airconditioning kan aanpassen, muziek kan wijzigen of je bestemming kan instellen, zelfs via de nieuwe TomTom™-kaarten. Zeg gewoon: "Hey Jeep®".

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Updates

AUTOMATISCHE UPDATES

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride introduceert nog een primeur voor het Jeep®-gamma: ‘Over The Air’ automatische updates. Met 4G Wi-Fi aan boord kunt u kaarten en content van het nieuwe, intelligente Uconnect™-infotainmentsysteem bijwerken via de Jeep®-app, zonder een bezoek aan de verdeler.

 

UW ‘THUISASSISTENT’, OP DE WEG

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride brengt een verbinding tot stand met je thuisassistent. Zo kunt u tijdens het rijden praten met Alexa Voice Service* net alsof u thuis bent. Of omgekeerd, uw auto controleren vanuit het comfort van uw eigen woning**.

VAN THUIS TOT UW JEEP®

Verbind de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride met Alexa Voice Service en Google Home™ digitale assistent** om toegang tot uw wagen te hebben van bij u thuis. Controleer zo vanop afstand bv. het brandstofpeil of waar uw wagen zich bevindt.

*Amazon, Alexa en alle verwante logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn dochterondernemingen.

**U moet thuis ook Alexa Voice Service of Google Home™ hebben.

***Abonnementsservice.

VAN DE JEEP® TOT UW THUIS

De Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride kan communiceren met de stemassistent Alexa Voice Service*. Dat kan gewoon via deJeep®-app en de My Wi-Fi-functies***, die een onderdeel zijn van de Uconnect™-diensten. Beheer uw domotica, speel muziek en krijg zelfs weerupdates terwijl u geniet van de reis.

*Amazon, Alexa en alle verwante logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn dochterondernemingen.

**U moet thuis ook Alexa Voice Service of Google Home™ hebben.

***Abonnementsservice.

DE NIEUWE DRAADLOZE OPLAADPAD

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride is uitgerust met de nieuwste technologie om smartphones op te laden met draadloze oplaadstations. Leg gewoon uw compatibel toestel op de standaard in de middenconsole (zonder kabels) en wacht tot het blauwe oplaadlampje brandt. Wanneer het lampje groen wordt, is uw telefoon volledig opgeladen.

*Laadt op tot 15 W, beschikbaar op Jeep® Compass Longitude, Limited en S-modellen

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Uconnect™ Services

UCONNECT™ SERVICES

Interactie met uw wagen was nog nooit zo eenvoudig. De Uconnect™-diensten bieden nieuwe manieren om uw Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride te verbinden. Dankzij de Jeep®-app kunt u de voertuigparameters controleren, belangrijke gegevens visualiseren, belangrijke meldingen ontvangen en op elk moment toegang krijgen tot hulp- of bijstandssystemen.

MY eCHARGE

Dit systeem, beschikbaar op de 4xe Plug-In Hybrides, biedt u verschillende opties en meer controle bij het opladen van uw wagen(s). Kies een oplaadstation, betaal voor de oplaadbeurt en hou eerdere kosten bij. Het kan allemaal met de Jeep®-app. My eCharge is ook geprogrammeerd om rechtstreeks te communiceren met het easyWallbox-snelaadsysteem via Bluetooth™ en om de Juicebox Connected Wallbox via Wi-Fi te beheren.

MY ASSISTANT

Voortaan hebt u 24/7 een assistent! Zo kunt u via de Jeep®-app of vanuit de auto met behulp van het touchscreen op het nieuwe intelligente Uconnect™-infotainmentsysteem snel contact opnemen met het callcenter voor pechhulp, een noodoproep doen of rechtstreeks met de klantendienst spreken. Als het probleem ernstig is, stuurt het systeem automatisch de voertuigpositie en het chassisnummer naar het callcenter. En met de voertuigrapporten kunt u altijd de status van de wagen controleren.

 

MY REMOTE

Uw Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride is nooit ver weg met My Remote. Dankzij de Jeep®-app of de specifieke portaalsite kunt u communiceren, opdrachten verzenden, zoals deuren vergrendelen of ontgrendelen, het voertuig lokaliseren wanneer het geparkeerd staat, het monitoren terwijl iemand anders rijdt of belangrijke gegevens van uw wagen comfortabel van thuis uit checken met uw spraakassistent. Bovendien kunt u met de E-Control-functies de laadbeurten en de temperatuur in de cabine van het voertuig op afstand beheren, regelen en plannen.

 

MY CAR

My Car toont u real-time informatie over uw wagen op uw smartwatch, uw Jeep®-app of het webportaal, zodat u altijd op de hoogte blijft. Ontvang meldingen en bekijk gegevens over bandenspanning, afgelegde kilometers en brandstof- en batterijniveau.

 

MY NAVIGATION

Uw bestemming breiken, was nog nooit zo eenvoudig dankzij de ‘Send&Go’ van My Navigation waarmee u uw bestemming op uw toestel kunt selecteren en onmiddellijk met uw wagen kunt delen. Vind zo ook snel en gemakkelijk nuttige locaties en ontvang automatische updates over het verkeer, het weer en flitscontroles via de Jeep®-app. Bovendien kunt u de kaarten bijwerken dankzij de draadloze update en weet u altijd welke bestemmingen u kunt bereiken met de resterende acculading. My Navigation toont u ook het dichtstbijzijnde laadstation waar u uw nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride kunt opladen

 

MY ALERT

My Alert houdt uw voertuig te allen tijde nauwlettend in de gaten. U ontvangt een waarschuwing via sms, de Jeep®-app of het specifieke webportaal over elke verdachte activiteit met betrekking tot uw voertuig, zoals ongeoorloofde verplaatsingen, het wegslepen of het loskoppelen van de accu. Maakt u zich zorgen over uw Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride? Druk dan gewoon op de belknop op de Jeep®-app en u wordt verbonden met het callcenter. Het voertuig-trackingsysteem wordt automatisch geactiveerd van zodra er aangifte is gedaan.

MY WI-FI

De My Wi-Fi-service, aangeboden door UBIGI, maakt van uw nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride een hotspot. Met deze functie kunt u tot 8 toestellen verbinden. Bovendien integreert My Wi-Fi de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit uw wagen met Alexa Voice Service* te communiceren. U kunt dus muziek spelen, naar het nieuws luisteren, het weer checken, plaatsen zoeken, routebeschrijvingen opvragen, slimme apparaten voor thuisgebruik beheren en nog veel meer.

​ *Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen

CONNECTEER MET DE WERELD VAN 4XE PLUG-IN HYBRID

Haal het beste uit uw Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride door de My Uconnect-app te downloaden in de App store of op Google Play. Communiceer zo met uw wagen, waar u ook bent en ervaar een nieuw vorm van connectiviteit.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Infotainment

GECONNECTEERD VOOR UW VEILIGHEID

Houd uw focus op de weg en uw handen aan het stuur terwijl u toch verbonden blijft met alles en iedereen via berichten, oproepen en muziek.

ANDROID AUTO™

Auto™-functies, geïntegreerd in het nieuwe intelligente Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwe Jeep® Compass’s 4xe Plug-In Hybride met draadloze mogelijkheid, bieden u een makkelijke en veilige toegang tot spraakopdrachten, Google Maps en Google Play Music via touchscreen- of stuurwielbediening. Dankzij de gebruiksvriendelijke navigatie- en spraakherkenningsfunctie kunt u uw bestemming bereiken, uw afspeellijst kiezen en verbonden blijven terwijl u zich op de weg voor u focust.

*Android Auto™, Google Play en andere handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc

APPLE CARPLAY®

In de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride blijft u verbonden met uw smartphone zonder afgeleid te worden. Dankzij de draadloze functie van Apple CarPlay® kunt u uw iPhone in alle veiligheid gebruiken en toegang krijgen tot Apple Maps, berichten, telefoon en Apple Music met behulp van Siri-spraakopdrachten.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn handelsmerken van Apple.

HET NIEUWE 10.25" DIGITALE INSTRUMENTENPANEEL

Informatie over uw rit en de status van uw wagen worden voortaan weergegeven op het nieuwe 10,25” Full HD digitale kleurenscherm van het instrumentenpaneel. Deze nieuwe functie maakt het interieur van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride bijzonder aantrekkelijk. Kies uit 12 verschillende configuraties om de informatie te krijgen die u nodig hebt zonder uw focus op de weg te verliezen.

 

e-COASTING

Gebruik de kinetische energie van de wagen om uw batterij onderweg op te laden. Deze innovatieve technologie gebruikt, van zodra ze geactiveerd wordt, het negatieve koppel van de motorrem om de accu op te laden.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Veiligheid

BESCHERMING VAN TOPNIVEAU

Reis in volle gemoedsrust met uw gloednieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride, dankzij de nieuwste rijhulpsystemen die de veiligheid garanderen van iedereen aan boord én degenen die in uw omgeving op weg zijn.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control (ACC) is een geavanceerd elektronisch systeem dat automatisch de snelheid van de wagen aanpast om een ​​veilige en correcte afstand tot de voorligger te vrijwaren.

LANE KEEP ASSIST

Dankzij Lane Keep Assist was het nog nooit zo gemakkelijk om tussen de rijbaanlijnen te blijven. De bestuurder krijgt een waarschuwingslampje te zien terwijl het systeem automatisch de positie van het voertuig corrigeert.

LEVEL II AUTONOMOUS DRIVING

Het nieuwe Jeep® Highway Assist System, een autonoom rijsysteem van niveau II, maakt zijn debuut in een Jeep®! Het systeem ondersteunt u tijdens het rijden op een snelweg of een weg met aparte rijstroken. Door Adaptive Cruise Control en Lane Keep Assist te combineren, zorgt het ervoor dat de wagen de juiste snelheid en afstand aanhoudt ten opzichte van omringende wagens. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat u ook in bochten in het midden van uw rijstrook blijft.

 

ALTIJD ALERT

De geavanceerde veiligheidssystemen van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride zijn ontworpen u te helpen om de snelheid te controleren en de afstand ten opzichte van andere wagens in alle omstandigheden te bewaren.

 

VERKEERSBORDINFO

De kaarten van het nieuwe Uconnect™-infotainmentsysteem Nav en TomTom™-kaarten werken samen met de ‘Traffic Sign Information’-technologie om de eerder ingestelde cruise control-snelheid van het voertuig aan te passen aan de maximum toegelaten snelheid.

 

VERKEERSBORDHERKENNING

Tijdens het rijden leest een aan de voorzijde gemonteerde camera de verkeersborden, met inbegrip van de maximum toegelaten snelheden. De snelheidslimiet wordt vervolgens weergegeven op het digitale instrumentenpaneel, zodat de bestuurder op de hoogte is en veilig rijdt.

 

INTELLIGENT SPEED ASSIST

Van zodra een nieuwe snelheidslimiet wordt gedetecteerd, past de Intelligent Speed ​​Assist-technologie de snelheid van de auto aan zonder tussenkomst van de bestuurder.

 

VEILIGHEID TOT UW DIENST

De compleet nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride maakt gebruik van innovatieve technologieën om de aandacht van de bestuurder te monitoren en zo nodig de automatische rem in te schakelen. Deze proactieve systemen helpen om het hoogste niveau van veiligheid te waarborgen, zowel voor de bestuurder als voor alle anderen op de weg.

DRIVER DROWSY DETECTION

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride is uitgerust met Driver Drowsy-Detection, een systeem dat gegevens vergelijkt met de voorgaande 7 minuten en zo constant de aandacht van de bestuurder opvolgt. Als het systeem detecteert dat de concentratie van de bestuurder onder de drempel is gedaald, zal het de bestuurder automatisch voorstellen een pauze te nemen door middel van zichtbare en hoorbare waarschuwingen.

AUTONOOM REMMEN MET VOETGANGERSHERKENNING

Op het juiste moment stoppen, kan het verschil maken tussen een ongeval of een bijna-ongeval. De Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride gebruikt de aan de voorzijde gemonteerde camera en sensoren rondom de wagen om andere voertuigen, obstakels en zelfs voetgangers detecteren. Zo kan het autonoom een noodrem inzetten als de bestuurder niet snel genoeg reageert, waardoor ongevallen worden vermeden of aanzienlijk verminderd.

360°-CAMERA

Manoeuvreer makkelijker, beslister en met meer gemoedsrust dankzij een bovenaanzicht van de plek en het nieuwe parkeerhulpsysteem met 360°-camera.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Capaciteiten

DE NIEUWE MOBILITEIT VOLGENS JEEP®

De 4xe Plug-in Hybrid-technologie is een antwoord op de hedendaagse mobiliteitsuitdagingen. Ze focust op twee motoren, een elektrische en een benzinemotor, die de legendarische Jeep®-prestaties de hoogte injagen.

DE EVOLUTIE VAN DE JEEP®-PRESTATIES

Efficiëntie en prestaties: de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid-technologie verbetert elk aspect van mobiliteit. De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride is uitgerust met de meest efficiënte hybride motorconfiguratie zonder ook maar één greintje van de de iconische Jeep®-prestaties prijs te geven.

HYBRIDE MOBILITEIT

VERMINDERDE UITSTOOT

De Jeep®-spirit blijft onaangetast: de motor is de plek waar de echte innovatie plaatsvindt. De compleet nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride gaat de nieuwe mobiliteitsuitdagingen aan met een combinatie van een benzine- en elektrische motor. De CO2-uitstoot wordt al verminderd bij gecombineerd gebruik, terwijl ze tot nul wordt herleid in volledig elektrische modus.

*vergeleken met traditionele verbrandingsmotoren.

 

MAXIMAAL EFFICIËNT

VERLAAGD BRANDSTOFVERBRUIK

Het gecombineerde gebruik van de elektromotor en de benzinemotor zorgt voor een lager brandstofverbruik en betere prestaties. In de volledig elektrische modus wordt de wagen uitsluitend aangedreven door de elektromotor en de 11,4 kWh-batterij. Dit biedt een bereik tot 50 km, enkel op elektrisch vermogen, zonder enige CO2-uitstoot te genereren en met een gevoelig verlaagd gemiddeld brandstofverbruik.

 

UITSTEKENDE PRESTATIES

DE POWER VAN HYBRIDE

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride zet sterk verbeterde prestaties neer, met een gecombineerd vermogen van 190 of 240 pk, een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 7,3 seconden en een topsnelheid van 130 km/u in elektrische modus en 200 km/u in hybride modus.

*Snelste tijd gemeten bij een Jeep® Compass 4xe met een motor van 240 pk

STILTE! HIER IS DE COMPASS!

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride kan tot 240 pk leveren met gecombineerd vermogen en accelereren van 0-100 km/u in 7,3 seconden*. Gebruikt u alleen de elektromotor dan kunt u tot 50 km rijden op een volle batterij, zonder enige uitstoot en volledig geruisloos.

LEVE DE VRIJE KEUZE!

Met de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride kunt u kiezen uit drie verschillende motorisaties. Zo kunt u precies kiezen wat u nodig hebt.

190 PK

VERBRANDINGSMOTOR

1.3L 4-cilinder 130 PK turbobenzinemotor AT6 4x4

De 1,3-liter turbobenzinemotor is verkrijgbaar in twee vermogensversies (130 pk of 180 pk). Hij levert verbeterde prestaties, zorgt voor minder geluid en een lager brandstofverbruik in vergelijking met de vorige generatie.

 

ELEKTROMOTOR

60 PK elektromotor

De ‘Electric’ modus biedt een complete nieuwe rijervaring. Nieuw én milieuvriendelijk, vermits de impact tot nul herleid wordt wat betreft de CO2-uitstoot, met een bereik van 50 km in complete stilte.

CO2-uitstoot (gewogen, gecombineerd) (g/km): 47 - 44; Brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100 km): 2-1,9; Waarden berekend met de WLTP-procedure (Verordening (EU) 2018/1832). De aangegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn door de producent gemeten in tests voorafgaand aan de goedkeuring, volgens de WLTP-procedure (Verordening (EU) 2018/1832), en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring worden gewijzigd.

240 PK

VERBRANDINGSMOTOR

11.3L 4-cilinder 180 PK turbobenzinemotor AT6 4x4

De 1,3-liter turbobenzinemotor is verkrijgbaar in twee vermogensversies (130 pk of 180 pk). Hij levert verbeterde prestaties, zorgt voor minder geluid en een lager brandstofverbruik in vergelijking met de vorige generatie.

 

ELEKTROMOTOR

60 PK  elektromotor

De ‘Electric’ modus biedt een complete nieuwe rijervaring. Nieuw én milieuvriendelijk, vermits de impact tot nul herleid wordt wat betreft de CO2-uitstoot, met een bereik van 50 km in complete stilte.

CO2-uitstoot (gewogen, gecombineerd) (g/km): 47 - 44; Brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100 km): 2-1,9; Waarden berekend met de WLTP-procedure (Verordening (EU) 2018/1832). De aangegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn door de producent gemeten in tests voorafgaand aan de goedkeuring, volgens de WLTP-procedure (Verordening (EU) 2018/1832), en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring worden gewijzigd.

HYBRIDE MODUS SELECTOR

Met de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride kunt u kiezen uit drie verschillende rijmodi: ‘hybrid’ die beide motoren gebruikt, ‘electric’ die alleen de elektromotor gebruikt en de CO2-uitstoot tot nul reduceert, en ‘E-save’ die de batterijlading op peil houdt en de effectiviteit van de autonome laadsystemen verhoogt.

SELEC-TERRAIN®

De beste manier om elk terrein te trotseren! De compleet nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride is voorzien van het Selec-Terrain®-tractiecontrolesysteem waarmee u kunt kiezen uit vier dynamische rijmodi: Auto, Snow, Sand/Mud en Sport. Het Trailhawk®-pakket, exclusief beschikbaar voor de 4xe Plug-in Hybrid, voegt nog een vijfde modus toe: Rock, perfect voor de meest extreme terreinen.

 

6-TRAPS AUTOMAAT

De prestaties van de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride staan voor kracht, maar ook voor gebruiksgemak, dankzij het comfort van de automatische zesversnellingsbak. Dit nieuwe transmissiesysteem zorgt voor meer reactievermogen en snellere acceleratie. De rijervaring is vloeiender en is perfect voor ritten in de stad en een must op routes buiten de stad.

 

TREKVERMOGEN

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybride biedt een uitstekende sleepcapaciteit*, ideaal voor wie er een avontuurlijke levensstijl op nahoudt. Met de sleepkracht kunt u makkelijk uw caravan of aanhangen voor een kleine boot, motor of sneeuwscooter vervoeren.

*Slepen is niet compatibel met automatische achterklep.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Jeep® Wave

Jeep® Wave

Ga achter het stuur zitten van uw nieuwe Compass en… u zit meteen ook in de Jeep® Wave, het nieuwe getrouwheidsprogramma dat u 2 jaar Easy Care geplande onderhoudsbeurten en exclusieve klantendiensten aanreikt.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Nieuwe Jeep® Compass 4xe

configurator
Configureer uw nieuwe Jeep® Compass 4xe
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies